Soul2Goal Scan - KNVB Talentenmonitor

Krijg inzicht in je persoonlijke scores!

Vergelijk hoe jij het doet ten opzichte van anderen en verbeter gericht jouw mentale vaardigheden om nog beter te presteren.

Daarmee vergroot jij je kans om profvoetballer te worden!

Speciale introductiekorting:
Nu tijdelijk van € 59,99 voor € 24,99

Vul onderstaande gegevens in en betaal:


Vul het lidnummer correct in (kopieer het uit de mail van de KNVB). Wij hebben dit nummer nodig om het rapport op te kunnen maken.


Bedrag € –

Het Spelersrapport bestaat uit 100 slides met informatie over mentale ontwikkeling en terugkoppeling over scoreresultaten. 

Bekijk hier een preview van het Spelersrapport:

Ontdek hoe jij als persoon in elkaar steekt en wat je kan ontwikkelen om mentaal nog sterker te worden. Zodat jij je kans vergroot om de top te halen!

Krijg inzicht in o.a.:

  • welke stressvolle situaties jij in jouw voetballeven meemaakt;
  • hoe jij naar stressvolle situaties in jouw voetballeven kijkt en hoe jij daarmee omgaat;
  • hoe jij je voelt in jouw voetballeven en hoe jij presteert.
Vergelijk vervolgens jouw scores met gemiddelden van jouw team, jouw club, jouw leeftijdsgenoten en alle jeugdspelers van 20 profclubs die mee hebben gedaan aan de KNVB Talentenmonitor.

Het Spelersrapport kopen is eenvoudig. Vul de voor- en achternaam van de speler in, alsmede de club waar hij/zij voetbalt, het e-mailadres waarop het Spelersrapport te ontvangen en het KNVB lidnummer (wat in de e-mail van de KNVB staat). Dan kunnen wij het rapport opmaken en sturen het binnen 10 werkdagen naar het opgegeven e-mailadres.

VOORWAARDEN:

De inhoud van het Spelersrapport is alleen bestemd voor de persoon die de vragenlijst van de Soul2Goal Scan heeft ingevuld en waarvoor het betreffende Spelersrapport is opgemaakt. Zonder zijn of haar toestemming kan het Spelersrapport niet door derden worden ingezien (zie ook de Algemene voorwaarden). Het Spelersrapport kan gebruikt worden door de persoon waarvoor het Spelersrapport is opgemaakt, met als doel om zelfinzicht te krijgen en zich persoonlijk te ontwikkelen in de context van een topsportklimaat (al dan niet met behulp van een mentale begeleider).

Op alle overeenkomsten tussen u en Soul2Goal zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, zie de Algemene voorwaarden. Mocht u de Algemene voorwaarden niet kunnen openen of lezen, stuur dan een mail naar info@soul2goal.com onder vermelding: “Aanvraag Algemene voorwaarden”. Dan sturen wij u het document per email toe. Mocht u de Algemene voorwaarden per post willen ontvangen, laat dan uw naam en adresgegevens in de email achter en dan sturen wij het u z.s.m. per post toe.

Na akkoord en volledige betaling stuurt Soul2Goal het Spelersrapport voor de aangegeven persoon naar het opgegeven e-mailadres. De consument is verantwoordelijk voor het juist invullen van de voornaam, achternaam, voetbalclub (welke nodig zijn om het Spelersrapport op te kunnen maken) en/of het e-mailadres (welke nodig is om het Spelersrapport toe te kunnen sturen). Mocht de consument gegevens verkeerd invullen, dan kan Soul2Goal het Spelersrapport niet leveren. Mocht u na 10 werkdagen nog geen Spelersrapport hebben ontvangen, neem dan contact op met info@soul2goal.com. Dan gaan wij samen met u uitzoeken of gegevens verkeerd zijn ingevuld en/of dat er iets anders aan de hand is. Wij doen ons uiterste best om het Spelersrapport alsnog z.s.m. te leveren.

Scroll naar boven
Scroll naar top